referenser

2022: karl-william sandström på savoy art

Ännu en utställningsproduktion till Karl-William Sandström av glasfria printar monterande i ramar inklusive leverans och upphängning, vi stod även för posterproduktion on-demand vid beställningar. Bilderna hängde på Hotell Savoy i Luleå.

2022 : $ business in the front, party in the back $ av micke lindgren på Way Gallery Stockholm

Här har vi stått för reprofotografering samt posterproduktion för limiterade och signerade posters som såldes på utställningen. Tack Mikes Art för förtroendet!

2022 : within av serkan günes på lydmar hotel i stockholm

Här kan vi visa en helhetsproduktion till en av våra stammisar, allt ifrån printar till montering och ramning samt leverans till Stockholm har vi stått för. Tack Photographer Serkan Günes för förtroendet och Lydmar Hotel för fina lokaler!

2021 : stadsdröm av karl-william sandström för galären i luleå

Här har vi levererat en helhetslösning till Photographer Karl-William. Hans projekt Stadsdröm för Galären blev en mix av stora och små tavlor med ramar som matchade interiören hos Galären. Vi stod för utskrifter, laminering samt leverans och upphängning.

2021 : skärgårdsmotiv av jens bäckström för wsolvit i luleå

Här har vi ett projekt med fototavlor till kontorslokalerna hos Wsolvit. Lokala rogivande motiv med havstema pryder nu väggarna. Vi stod för hela produktionen inklusive leverans och upphängning på plats hos kund.

2021 : daniel holmgren för niemi bil i luleå

Här ser ni ett projekt åt Daniel Holmgren med blandade norrbottensmotiv åt Niemi Bil. Vi stod för hela produktionen inklusive leverans och upphängning hos slutkund.

Using Format