referenser

2023 : lapland guesthouse / johan stenevad - kangos

Här visar vi ett jobb för Lapland Guesthouse som hade en stor bildbank av norrsken och de vackra miljöerna besökarna får ta del av när de kommer. Vi hjälpte till med urval, bildbehandling, produktion av tavlor samt även posters till försäljning i limiterad upplaga. Leverans till Kangos samt upphängning ingick också i uppdraget av tavlorna varav de största var 100x200 cm. Fotografier av Johan Stenevad. Tack för förtroendet Johan på Lapland Guesthouse!

2023 : utställning skärgårdsmotiv av jens bäckström - shopping, luleå

Här visar vi en utställning i Shopping Luleå, med blandade skärgårdsmotiv från Luleås skärgård med fokus på Rödkallen. Leverans och upphängning löste vi också. Tack för förtroendet Shopping!

2023 : skärgårdsmotiv av jens bäckström för workout

Här har vi hjälpt Workout att ge besökarna trevliga blickfång i gymmet. Lokala bilder från vårt arkiv med skärgårdsmotiv. Vi stod för hela produktionen inklusive leverans och upphängning på plats hos kund. Tack för förtroendet Workout!

2023 : luleometry av jimmy edlund/burban studios - shopping, luleå

Jimmy Edlund visar symmetriska kompositioner från sin närhet. En lek mellan ljust och mörkt, där former styr. Vi har producerat, levererat och ordnat upphängningen. Tack för förtroendet Jimmy!

2023 : unfiltered av robert eliasson på lydmar hotel i stockholm

Robert Eliasson visar här bilder av människorna som är Kubas hjärta och själÄnnu en helhetsproduktion som åkte söderut, allt ifrån utskrifter till montering och ramning samt leverans till Stockholm har vi stått för. Tack Robert Eliasson för förtroendet och Lydmar Hotel för lokaler!

2022: utställning am/pm av jens bäckström på savoy art

Serien består av sex bilder, tre tagna under dygnets första hälft och de andra tre under dygnets andra hälft. En visualisering av tiden och dygnets cirkulära natur. Bilderna hängde på Hotell Savoy i Luleå.

2022: sara granér på galleri lindberg, luleå

Här har vi fått leverera gicléetryck till Sara Granér som sedan handkolorerat i limiterad upplaga för utställning på Lindbergs Konst & Ram. Tack för förtroendet!

2022: luleå- och skärgårdsmotiv av jens bäckström för eriksson & robertsson bil ab

Ett till projekt med fototavlor, nu till bilhallen hos Robertsson & Eriksson Bil AB. Lokala bilder från vårt arkiv med både Luleå-horisonter och skärgårdsmotiv. Vi stod för hela produktionen inklusive leverans och upphängning på plats hos kund.

2022: thomas åberg, norrland247 för gestamp

Här har vi fått producera, leverera och hänga upp tavlor hos Gestamp på uppdrag av Thomas Åberg på Norrland247. Thomas stod för skissarbete och motiven, vi stod för produktion, leverans och upphängning.

2022: karl-william sandström på savoy art

Ännu en utställningsproduktion till Karl-William Sandström av glasfria printar monterande i ramar inklusive leverans och upphängning, vi stod även för posterproduktion on-demand vid beställningar. Bilderna hängde på Hotell Savoy i Luleå.

2022 : $ business in the front, party in the back $ av micke lindgren på Way Gallery Stockholm

Här har vi stått för reprofotografering samt posterproduktion för limiterade och signerade posters som såldes på utställningen. Tack Mikes Art för förtroendet!

2022 : within av serkan günes på lydmar hotel i stockholm

Här kan vi visa en helhetsproduktion till en av våra stammisar, allt ifrån printar till montering och ramning samt leverans till Stockholm har vi stått för. Tack Photographer Serkan Günes för förtroendet och Lydmar Hotel för fina lokaler!

2021 : stadsdröm av karl-william sandström för galären i luleå

Här har vi levererat en helhetslösning till Photographer Karl-William. Hans projekt Stadsdröm för Galären blev en mix av stora och små tavlor med ramar som matchade interiören hos Galären. Vi stod för utskrifter, laminering samt leverans och upphängning.

2021 : skärgårdsmotiv av jens bäckström för wsolvit i luleå

Här har vi ett projekt med fototavlor till kontorslokalerna hos Wsolvit. Lokala rogivande motiv med havstema pryder nu väggarna. Vi stod för hela produktionen inklusive leverans och upphängning på plats hos kund.

2021 : daniel holmgren för niemi bil i luleå

Här ser ni ett projekt åt Daniel Holmgren med blandade norrbottensmotiv åt Niemi Bil. Vi stod för hela produktionen inklusive leverans och upphängning hos slutkund.

Här ovan kan ni se ett av våra äldre projekt för Swedavia där vi stod för designarbete samt bildmaterial i panoramaformat från Rödkallen, leverans och montage av HS Copy. Det står sig fortfarande bra idag på Luleå Airport.

Using Format